Terve,

tässä blogissa on tarkoitus seurailla liikuntaharrastukseni muotoja ja painonpudotusoperaatiotani.

Olin noin vuosi sitten samanpainoinen kuin tälläkin hetkellä, mutta silloin minulla oli huomattavasti vähemmän lihasta, ja likimain koko paino oli pelkkää läskiä. Aloin siis urheilla, ja sain painoa pudotettua väärällä tavalla, imien mehut viimeisistäkin lihaksistani. Vaaka siis näytti pienempää lukua, peili entistä löysempää ja rumempaa muotoa.

Sitten päätin, että on aika muuttaa tilanne. Niinpä hankkiuduin pakkotoisto.com- foorumille ja postasin sinne seuraavanlaisen ketjun: http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showthread.php?t=60405

Kuten tuolta huomaa, oli minulla homma erittäin hakusessa. Onneksi kuitenkin viisastuin, niinpä päätin pitää massakauden eli bulkkikauden. Lisäsin proteiinia ruokaani; raejuusto, tonnikala ja maitorahka kuuluivat siitä hetkestä lähtien perusruokavaliooni. Sitten vaan salille 4 kertaa viikossa, 4 kuukauden ajan.

Kas kummaa, vaaka lähti nousemaan, mutta peilikuva alkoi näyttää paremmalta. Tiettyyn vaiheeseen asti: painoa lisäsin bulkkikaudella noin 9 kiloa, eli painoni palasi suurinpiirtein siihen, mitä se oli ennen järjetöntä laihdutustani huonoin tuloksin. Tällä kertaa painosta valehtelematta puolet on taas lihasta. Erityisesti lihaa on tullut reisiini sekä rintaan ja olkapäihin.

Nyt tarkoitukseni on dieetata pois mahdollisimman paljon rasvaa kehostani. Rasva on jakaantunut ympäri kehoani jokapuolelle hiukan, eikä "pulleus" keskity pelkästään yhteen kohtaan. Olen siis kokonaisvaltaisesti hieman liian pyöreä, vaikka pinnan alta löytyy lihasta kun tunnustelee käsin. Rasvat pois ja naismainen pyöretys on pois ja puusta kirveellä veistetty miesmäisyys uutta elämääni!

Tässä blogissa seurataan painonpudotustani (tavoite 8-11kg, en osaa arvioida tarkkaan), sitä kuinka yritän pitää lihakseni läskin lähtiessä ja lisäksi kirjoitan ylös jokaisen päivän syömiset tänne kaikkien nähtäville.

Huomenna ensimmäinen päivitys.